Sopimusvalmistus

Reikälevy Oy » Sopimusvalmistus

Onko Teillä tarve kehittää uusia tuotteita tai uusia ratkaisuja jo olemassa oleviin? Me Reikälevyllä olemme valmiina tarttumaan haasteisiin ja palvelemaan teollisuuden tarpeita yli 50 vuoden kokemuksella.

Tavoitteenamme on toimia globaalisti tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, edistäen heidän tuotteidensa kilpailukykyä ja menekkiä. Haluamme kuulua toimialamme halutuimpiin yhteistyökumppaneihin ja erottaudumme kilpailijoistamme toimintamme laadulla, tehokkuudella ja luotettavuudella.

Reikälevy Oy on kokenut teknologiateollisuuden järjestelmätoimittaja.

Toimimme sopimusvalmistajana kansainvälisesti tunnetuille suomalaisille yrityksille sekä toimimme alihankkijana useille eri teollisuuden aloille aina yksittäisistä levyosista suuriin kokonaistoimituksiin.

Teollisuuden tarpeet ja vaatimukset ovat kasvaneet huimasti ja kasvavat edelleen. Reikälevy Oy on sopeutunut tähän vauhtiin ja teemme jatkuvaa kehitystyötä asiakkaimme parhaaksi. Laatu ja täsmälliset toimitukset ovat meille itsestäänselvyyksiä.

Asiakassuhteemme perustuvat pitkäaikaiseen yhteistyöhön ja kumppanuuteen, jossa tuotteiden hinnoittelut ja kustannusrakenteet ovat täysin avoimia asiakkaalle. Olemmekin usein mukana asiakkaidemme tuotteiden suunnitteluvaiheessa, jolloin voimme yhdessä tehokkaasti vaikuttaa tuotteen valmistettavuuteen sekä kustannusrakenteeseen ja näin saavuttaa merkittäviä säästöjä.

Huippuunsa kehitetty toiminnanohjaus yhdessä ammattitaitoisen henkilöstön sekä tehokkaan toimittajaverkoston kanssa muodostavat toimintamme perustan, jonka ansiosta pystymme vastaamaan yhä suurempiin haasteisiin.

Lue lisää tarjoamistamme palveluista allaolevista linkeistä ja ota yhteyttä, niin keskustellaan asiasta lisää:

Tommi Mäkelä
Myyntipäällikkö, sopimusvalmistus
040 5929 538
tommi.makela@reikalevy.fi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

     

    Viesti