Yritys

Reikälevy Oy » Yritys
Reikälevy on vuonna 1968 perustettu perheyhtiö. Yhtiön toiminta jakaantuu kolmeen tulosyksikköön. Valmistamme reikälevyjä ja niiden sovelluksia useiden teollisuusalojen tarpeisiin. Suunnittelemme ja valmistamme SAMI- tuotemerkillä koneita ja varastointisiiloja 2000-luvun maatilojen tarpeisiin. Sopimusvalmistuksemme on teknologiateollisuuden järjestelmätoimittajana saavuttanut merkittävän aseman kansainvälisillä markkinoilla toimivien asiakkaidemme keskuudessa.

Teollisuuden tarpeet ja vaatimukset ovat kasvaneet huimasti ja kasvavat edelleen. Reikälevy Oy on sopeutunut tähän vauhtiin ja teemme hyvää työtä asiakkaan parhaaksi. Reikälevyn tuotantoteknologia hakee vertaistaan. Käytössämme on alan viimeisin teknologia. Huippuunsa kehitetty toimintojärjestelmä, modernit tuotantolinjat ja tehokas toimittajaverkosto takaavat erinomaisen kilpailukyvyn kaikilla mittareilla mitattuna.

Laatu ja täsmälliset toimitukset ovat meille itsestäänselvyyksiä. Moderni toiminnanohjaus yhdessä ammattitaitoisen henkilöstön kanssa muodostavat toiminnan ytimen ja tehokkuuden, jonka ansiosta pystymme vastaamaan yhä suurempiin haasteisiin.

historian havinaa

Kokemusta jo yli 50 vuoden ajalta

Reikälevy Oy:n toiminta alkoi1968 Hyvinkäällä 200 m2:n vuokrapuuparakissa. Ylihärmään perustajien, veljesten Matti ja Mikko Mäki- Haapojan synnyinpitäjään yritys muutti 1972, jonne valmistui ensimmäiset omat 860 m2:n tilat. Yhtiön nimi kertoo sen silloisen toimialan.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä