Yritys

Reikälevy Oy » Yritys

Reikälevy on vuonna 1968 perustettu perheyhtiö. Yhtiömme toiminta jakaantuu kolmeen tulosyksikköön.

Reikälevyjen valmistus
Valmistamme reikälevyjä ja niiden sovelluksia useiden eri teollisuusalojen tarpeisiin, kuten rakennusten julkisivut, koneiden ja laitteiden ilmanottoaukot.

Sopimusvalmistus
Sopimusvalmistuksemme on teknologiateollisuuden järjestelmätoimittajana saavuttanut merkittävän aseman kansainvälisillä markkinoilla toimivien asiakkaidemme keskuudessa.

Metsä- ja maatalouden koneet
Suunnittelemme ja valmistamme SAMI- tuotemerkillä koneita ja varastointisiiloja nykyaikaisten maatilojen tarpeisiin. Automaattinen klapitehdas, SAMI Autofactory on myös osa SAMI-tuoteperhettä.

Teollisuuden tarpeet ja vaatimukset ovat kasvaneet huimasti ja kasvavat edelleen. Reikälevy Oy on sopeutunut tähän vauhtiin ja teemme erinomaista jälkeä asiakkaan parhaaksi. Reikälevyn tuotantoteknologia hakee vertaistaan, käytössämme on alan viimeisin teknologia. Huippuunsa kehitetty toimintojärjestelmä, modernit tuotantolinjat ja tehokas toimittajaverkosto takaavat  erinomaisen kilpailukyvyn kaikilla mittareilla mitattuna.

Laatu ja täsmälliset toimitukset ovat meille itsestäänselvyyksiä. Moderni toiminnanohjaus yhdessä ammattitaitoisen henkilöstön kanssa muodostavat toiminnan ytimen ja tehokkuuden,  jonka ansiosta pystymme vastaamaan yhä suurempiin haasteisiin.

historian havinaa

Kokemusta jo yli 50 vuoden ajalta

Reikälevy Oy:n toiminta alkoi 1968 Hyvinkäällä 200 m2:n vuokrapuuparakissa. Ylihärmään perustajien, veljesten Matti ja Mikko Mäki- Haapojan synnyinpitäjään yritys muutti 1972, jonne valmistui ensimmäiset omat 860 m2:n tilat. Yhtiön nimi kertoo sen silloisen toimialan.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

     

    Viesti