Sami Autosorterin erotteluprosessi

Reikälevy Oy » Maatalouskoneet » SAMI Energia » SAMI Autosorter » SAMI Autosorterin erotteluprosessi

SAMI Autosorterin erotteluprosessi

 

Vastaanottopöytä

Erottelijan vastaanottopöydässä on tunnistimet (1), jotka käynnistävät lastauspöydän syöttämään puuta erottelijan pöydälle ja runkoa vasten. Kannattimet ovat vastaanottopöydän alapuolella.

Kannattimet

Kahdella ohjelmoitavalla kannattimella (2) on kolme erilaista liikerataa: ylös-alas, sisään-ulos ja kääntö eli kippaus. Molempien kannattimien sisään-ulos-liikkeet toimivat itsenäisesti.

Esierottelu

Kannattimet nousevat hieman ja tekevät samalla nopean sisään-ulos-liikkeen, jonka ansiosta osa puista putoaa ja loput puut asettuvat suorassa kannattimien varaan. Tämän jälkeen kannattimet alkavat nostaa puita ylös.

Erottelu

Kannattimilla oleva halkaisijaltaan suurin puu kohtaa ensimmäisenä erottelijan rungossa olevat tunnistimet (3). Nosto pysähtyy ja kannattimilla olevien puiden (1–3 kpl) erottelu alkaa.

Erottelu

Molemmat kannattimet liikkuvat sisään hieman alle puolet itsenäisesti saamistaan mittaustuloksista, jolloin ulommat puut tippuvat kannattimilta.

Erottelu

Mittaus tapahtuu aina uudelleen niin kauan kunnes kannattimilla on vain yksi puu, joka nostetaan ylös ja kipataan parkkiin. Mikäli vain toisella kannattimella on puu, se pudotetaan alas.

Parkki

Hyväksytyn mittauksen jälkeen kannattimet nostavat puun ylös ja kippaavat sen hidastajien kautta parkkiin (4).

Siirtokuljetin

Kun siirtokuljetin vapautuu, parkki kippaa puun siirtokuljettimelle (5).

 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

     

    Viesti